En helt ny Windows Phone-oplevelse med Lumia Cyan

Fra i dag vil Lumia Windows Phone 8-familien få den nye Lumia Cyan-software, den nye Windows Phone 8.1-opdatering samt Lumia features-opgraderingen, der gør din Lumia endnu mere personlig, sjov og til en uundværlig del af dit liv
lumia cyan
Den nye Lumia Cyan software - foto: Nokia

Bedre forudsætninger
Få plads til endnu flere vigtige ting på din hjemmeskærm med en tredje kolonne Live Tiles, samt en af vores yndlingsfunktioner, der gør det muligt at vælge et af dine fotos som baggrund på din startskærm. People Hub bliver endnu bedre, og gør det nemmere at finde dine kontakter og dit sociale netværk.

Action Center er vejen til alle dine indstillinger, og med ét swipe fungerer det som et lille instrumentbræt, der gør oplevelsen med Lumia endnu hurtigere. Du kan skræddersy dine indstillinger og app-notifikationer og ændre dine indstillinger for Wi-Fi og fly-funktion. Og ja, du kan stadig lave ændringer, selvom din telefon er låst eller benytter en tredjeparts-app.

Wi-Fi Sense forbinder automatisk din Lumia til gratis Wi-Fi hotspots rundt om i verden, og så kommer du til at elske den nye søgefunktion. Hvis du skal finde en specifik mail, kontakt, aftale eller en sang, kan du blot skrive et ord i Bing søge-funktionen, som hurtigt vil finde det du leder efter.

En opdateret udgave af Windows Explorer 11 vil give dig en hurtig og intuitiv oplevelse på nettet, og den opdaterede kalender holder ikke bare styr på dine aftaler, men også på vejret så du ved hvornår du skal medbringe en paraply eller en jakke.

En bedre oplevelse
Lumia Cyan opdateringen vil også komme med forbedringer til Nokia Camera, Creative Studio og Storyteller. Nokia Camera får en mere simpel brugergrænseflade, hvor du kan redigere og dele billeder med kun ét tryk. Samtidig har du adgang til Creative Studio 6 (CS6) direkte fra den nye Camera Roll. CS6, som er tilgængeligt i Windows Phone Store snart, indeholder nye filtre og værktøjer, der forbedrer dine billeder og gør dem unikke.

Det kan være svært at holde styr på alle sine gadgets. Men med den nye Nokia Device Hub, som er en del af Cyan-opdateringen, kan din Lumia hjælpe dig med at finde det tilbehør du mangler, ved at vise dig, hvor du sidst brugte det. Du får også anbefalinger til hvilke apps, der kan bruges sammen med det specifikke tilbehør.

Og en bonus til dig med en Lumia 520, Lumia 525, Lumia 620 eller Lumia 720: hvis du benytter den lokale Here Drive, får du en gratis opdatering til Here Drive +.

Dit digitale kontor
Business Support, som følger med til Windows Phone 8.1, vil gøre din Lumia til et lille, men yderst effekt, digitalt kontor. Det indeholder bl.a.: Office til Windows Phone så du kan se, redigere, gemme og dele Word, Excel og PowerPoint og OneNote-filer på farten; Outlook, Skype og OneDrive så du kan kommunikere og arbejde samtidig. Og al din information er selvfølgelig krypteret.

Der er også flere nye enterprise-features som du skal kende. Med Windows Phone 8.1 kan du sende e-mails der er underskrevet digitalt og krypterede, til mennesker udenfor din virksomhed (S/MIME), og du kan indstille din Lumia til automatisk at have adgang til din virksomheds netværk (VPN).

Flere gode funktioner til Lumia 1520
Lumia 1520 vil give dig en endnu mere fordybende oplevelse med Lumia Cyan opdateringen. Lydkvaliteten i videoer der er optaget med denne smartphone vil være endnu bedre, takket være Nokia Rich Recording and Dolby Digital Plus 5.1 lyd. Kameraets evner vil række til endnu mere (f.eks. bedre farver og en bedre præstation i lav belysning, kontinuerlig autofokus og forbedringer til RAW DNG billeder) og vil fremstå mere virkelige takket være Living Images-funktionen.

Samtidig gør Microsofts Screen Share-teknologi det muligt at vise indhold fra din Lumia 1520 på en tilsluttet skærm, som f.eks. et smart TV eller en projekter. Sidst men ikke mindst gør den nye SensorCore SDK Beta det muligt for dine favorit apps (som Bing Fitness & Health) at bruge lokations-data, real-time opdateringer (f.eks. hvor langt du har gået) og andre avancerede funktioner.

Hvordan opdaterer jeg?
Lumia Cyon-opdateringen lanceres rundt omkring i verden i dag og vil være tilgængelig for alle Windows Phone 8 Lumia-enheder i løbet af de kommende uger.

Din telefon søger automatisk efter opdateringer, og vil informere dig, når opdateringen er tilgængelig.

Hvilke funktioner ser du mest frem til?