Apple lancerer ny iPod Touch

Apple forsyner den billigste iPod touch-model med levende farver og iSight-kamera
ipod
iPod Touch - foto: Apple

Apple har meddelt, at deres 16 GB iPod touch-model nu fås i levende farver og med et iSight-kamera på 5 megapixel og til kun 1.549 kr.  Alle modeller i iPod touch-sortimentet indeholder nu et iSight-kamera på 5 megapixel med 1080p HD-videooptagelse, en 4" Retina-skærm, Apples A5-processor og FaceTime-kamera. iPod touch har et ultratyndt og let design i anodiseret aluminium og fås i pink, gul, blå, sølv og space grey. iPod touch fås med 16 GB til 1.549 kr., 32 GB til 1.949 kr. og 64 GB til 2.349 kr. 

iPod touch leveres med iOS 7, der tilbyder over 200 funktioner, bl.a. filtre i Kamera, som du kan bruge til nemt at tilføje fotoeffekter i realtid. Derudover giver Fotos dig metoder til automatisk at organisere dine billeder baseret på tid og sted. Med iCloud-fotodeling er det enkelt at dele billeder og videoer med lige netop dem, du vil have, skal se dem, og dine venner og familie kan til enhver tid kommentere og få adgang til deres fælles streams fra en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC. Til efteråret vil alle modeller i iPod touch-sortimentet understøtte iOS 8.

Priser og tilgængelighed
16 GB iPod touch kan købes i USA fra i dag og i hele verden i løbet af de kommende dage i pink, gul, blå, sølv og space grey via Apple Online Store samt i Apples egne butikker og hos autoriserede Apple-forhandlere til en vejledende pris på 1.549 kr. (1.239,20 kr. ekskl. moms). Fra og med i dag ændres priserne på 32 GB og 64 GB modellerne i hele verden, og 32 GB modellen fås nu til en vejledende pris på 1.949 kr. (1.559,20 kr. ekskl. moms).