iPhone 6 kommer den 19. september

Dette bekræfter en rapport fra Kina. Ifølge rapporten vil Apple lancere iPhone 6 med 4.7 tommeren den tredje uge i september måned
apple store
Apple Store - foto: Apple

Sidder du og venter på den nye iPhone, så skal du, ifølge en kinesisk rapport, ikke vente så længe. Om mindre end tre måneder vil Apple præsentere iPhone 6. I rapporten står der også hvad iPhone 6 med 32GB kommer til at koste, nemlig 500 engelske pund, der svarer til 4662 danske kroner.

Udover dette står der også, at Apple muligvis ikke vil lancere en 16GB udgave af iPhone 6. Rygterne peger på en 32GB, 64GB og 128GB model. Dette er dog ikke blevet bekræftet af Apple endnu, og er indtil videre kun nogle rygte.


iPhone 6 og iPhone 6C koncept - foto: Martin Hajek

Hvornår Apple har tænkt sig at lancere 5.5 tommeren af iPhone 6, står der intet om i rapporten. Tidligere rygter at peget på en stor iPhone lancering, hvor Apple bl.a. vil lancere iPhone 6C, samt iPhone 6 med 4.7 tommer og 5.5 tommer.

Så snart vi har hørt mere, vil vi skrive det på siden her.

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Apple