Lumia 930 i danske butikker den 10. juli

Microsoft Devices offentliggør nu datoen for lancering af virksomhedens nye flagskib Lumia 930 i Danmark. Dermed står det klart, at smartphonen, der kombinerer det bedste fra Microsoft og Lumia, bliver tilgængelig for danskerne lige i tide til sommerferien og kan forudbestilles allerede i dag. Vejledende salgspris bliver 3.995 kroner inkl. moms
lumia 930
Lumia 930 - foto: Nokia

Lumia 930 er en smartphone, der skiller sig ud fra mængden. Visuelt kommer det til udtryk i de flotte iøjnefaldende farver på bagsiden af smartphonen, hvor man naturligvis også har mulighed for at vælge en mere neutral farve som hvid eller sort. Når man tænder smartphonen, bliver man præsenteret for det intuitive og innovative styresystem, som med den seneste opdatering Windows Phone 8.1 er blevet endnu smartere. Lumia 930 kommer endvidere med følgende features:

Den krystalklare OLED-skærm på fem tommer og fuld HD-opløsning giver dig mulighed for at se dine yndlingsfilm, tv-serier og videoklip, hvor end du er, og det kraftfulde batteri på 2420 mAh, med indbygget trådløs opladning, gør, at du ikke løber tør for strøm, før filmen er slut.

· PureView-kameraet på 20 megapixel, optisk billedstabilisering og førsteklasses ZEISS-optik gør det hurtigt og simpelt at fange fantastiske billeder og videoer og til en fornøjelse at genopleve dem.

Nokia Camera-app er blevet opdateret med funktionen Living Images, som optager et par sekunder, inden du tager billedet. Det gør, at billederne kommer til live, når du ser dem i filmrullen eller i Storyteller-appen. Endvidere sikrer fotoapps som Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio og Nokia Refocus, at det kun er kreativiteten, der sætter grænser for resultatet.

Lumia 930 kommer med fire højkvalitets-mikrofoner, og Rich Recording-funktionen gør, at den flotte video fra PureView-kameraet bliver akkompagneret af lyd af højeste kvalitet og surround.

En kraftig Quad-core 2.2 GHz Snapdragon-processor fra Qualcomm giver en endnu hurtigere og rigere brugeroplevelse, når du spiller på smartphonen, og når du redigerer video.

SensorCore-funtionaliteten tilbyder energieffektive berøringssensorer, som hjælper med at kortlægge aktiviteten dagen igennem uden at dræne batteriet – Det gør Lumia 930 til den perfekte vandrings- eller træningspartner, når du eksempelvis bruger Bing Health and Fitness.

Nye funktioner som notifikationer i Action Centre, Microsofts Enterprise-pakke, Microsoft Office, OneDrive, Nokia Camera samt HERE Maps og Drive+ bidrager også til at gøre Lumia 930 til den perfekte smartphone til både arbejde og fritid.

”Lumia 930 præsenterer det bedste fra Microsoft og Lumia samlet i én pakke. Smartphonen giver den ultimative foto- og videooplevelse, hvor du på den ene side har mulighed for at indfange fantastiske billeder med PureView-kameraet. På den anden side kan du enten genopleve øjeblikket, du tog dem med Living Images eller dele dem med resten af verdenen gennem Facebook, Instagram, Vine og andre sociale medier”, siger Niels Kjelstrup, som er skandinavisk produktchef i Microsoft Devices.

Lumia 930 sælges i Danmark fra torsdag d. 10. juli til en vejledende salgspris på 3.995 kroner inkl. moms og er tilgængelig i flere farvevarianter herunder orange, grøn, sort og hvid.