Apple præsenterer ny 21,5" iMac

Apple er klar med en ny 21,5" iMac, som fås fra kun 8.499 kr., hvilket betyder, at verdens førende stationære alt-i-en-computer nu er endnu billigere. Med et smukt ultratyndt design, en strålende skærm, Core i5-processorer og verdens mest avancerede styresystem er den nye iMac den perfekte stationære Mac-computer
imac 21.5
iMac 21.5 tommers - foto: Apple

Den nye 21,5" iMac har en 1,4 GHz dual-core Intel Core i5-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,7 GHz, Intel HD 5000-grafik, 8 GB hukommelse og en harddisk på 500 GB. Alle iMac-modeller leveres med næste generations 802.11ac-Wi-Fi, to Thunderbolt-porte og fire USB 3.0-porte, som giver enestående udvidelsesmuligheder og understøttelse af ydre enheder med stor ydeevne.

iLife og iWork fås gratis med alle nye Mac-modeller. Med iLife kan du redigere dine yndlingsfilm i iMovie, lave ny musik eller lære at spille klaver eller guitar i GarageBand samt organisere, redigere og dele dine bedste billeder i iPhoto. Produktivitetsprogrammerne fra iWork-pakken – Pages, Numbers og Keynote – gør det let at oprette, redigere og dele imponerende dokumenter, regneark og præsentationer. Med betaversionen af iWork til iCloud kan du oprette et dokument på iPad, redigere det på din Mac og arbejde på dokumentet sammen med vennerne, også selvom de bruger PC.

Alle Mac-modeller leveres med OS X, som er udviklet med brugervenlighed for øje og samtidig fuldt ud udnytter de kraftfulde teknologier, der er indbygget i alle Mac-computere. Tidligere på måneden præsenterede Apple OS X Yosemite, en kraftfuld ny version af OS X, som er nydesignet og raffineret med et frisk, moderne look, effektive nye programmer og kontinuitetsfunktioner, der gør arbejde på tværs af Mac og dine iOS-enheder mere flydende end nogensinde før. Den endelige version af OS X Yosemite vil kunne hentes gratis i Mac App Store til efteråret.

Priser og tilgængelighed
Den nye 21,5" iMac kan købes fra i dag via Apple Online Store, Apples egne butikker og hos udvalgte autoriserede Apple-forhandlere. Den nye iMac fås fra 8.499 kr. (6.799,20 kr. ekskl. moms) og har en 1,4 GHz processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,7 GHz, 8 GB hukommelse og en harddisk på 500 GB. Specielle konfigurationer inkluderer en 1 TB harddisk, 1 TB Fusion Drive og op til 256 GB flash-lagring.

tags: 
kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Apple