Apple: Hør musik via din opladerkabel

I forbindelse med Apples årlige udvikler konference, WWDC 2014, har virksomheden oplyst, at man vil fjerne de traditionelle hovedtelefonstik og i stede bruge Lightning porten
beats by dre lightning
Beats by Dre med Lightning (Photoshop) - foto: Smartbite.dk

For en uge siden afsløret Apple at virksomheden have købt Beat by Dre til ca. 17 milliarder kroner. I købet får Apple også stifterne bag Beats by Dre, nemlig Dr. Dre og Jimmy Iovine. Hvorfor Apple valgte at bruge 3 milliarder dollars på et andet firma, blev indtil videre ikke afsløret af Apple.

Men nu afslører Apple, at virksomhedens kommende produkter, som iPhone, iPad og iPod muligvis ikke vil omfatte et hovedtelefonstik. De skal tilsyneladende erstattes med Apples Lightning port.

Hvorfor spørger du?
Ved at bruge et digitalt kabel, såsom Apples Lightning, forbedres lydkvalitet og du vil derfor kunne lytte i 48KhZ lossless lydkvalitet, som er skarpt. Med et jack-kabel (hovedtelefonstik) kan du kun starte, stoppe, skue op eller ned, springe til næste nummer eller tage et opkald - men med et digitalt kabel, vil du få mange flere muligheden, såsom starte en app, som Spotify, når du sætter stikket i enheden.

Nu giver Apples køb bedre mening - eller hvad siger du?