Angry Birds: Sådan ser Rovios nye spil ud

Den finske spiludviklere, Rovio, har netop afsløret de første skærmbilleder af deres kommende Angry Birds spil, Stella
angry birds stella
Angry Birds Stella - foto: Rovio

Rovio arbejder på fuld tryk på at udgive deres nye Angry Birds spil, Stella, som siges at blive lanceret i september måned 2014. Indtil i dag har Rovio ikke afsløret nogle skærmbilleder eller nogen lignende fra deres kommende spil.

Rovios kommende spil ser ud til at være en Angry Birds klassiker, hvor du har en slangebøsse og masser af grise stablet op i defensive strukturer. I spillet siges der at komme nye kvindelige figurer, som bl.a. Gale, Willow, Dahlia og Valmue, samt en baby, Luca. Hver figur siges at have deres egne evner og utrolige kræfter, som vi kender fra Angry Birds universet.

Der vil tilsyneladende også være en Angry Birds Stella tegnefilm, som siges at debutere på ToonsTV fra november måned 2014.

Her er skærmbillederne af Rovios kommende spil.


App iconet til Angry Birds Stella - foto: Rovio