WWDC: iWatch præsenteres i morgen?

Det tyder på, at Apple i morgen vil afsløre iOS 8, samt virksomhedens første smarte armbåndsur
wwdc 2014
WWDC 2014 - foto: Apple

I morgen åbner Apple for deres årlige konference, WWDC 2014, hvor Apple bl.a. vil præsentere forskellige produkter og nye opdateringer. Opmærksomheden er dog stærkest hos virksomhedens kommende armbåndsur, som siges at blive afsløret i morgen.

iWatch rygtes at gøre langt mere end noget vi har set hidtil. Armbåndsuret rygtes bl.a. at kunne fortælle tiden, modtage sms'er, samt spore din position og måle dit helbred. Med alle de sundhedseksperter, som Apple i de sidste par måneder har ansat, synes Apple at have nogle store planer i vente.

Vi forventer, at Apple bl.a. afslører:

  • iOS 8
  • iWatch
  • Nye apps - bl.a. Healthbook
  • OS X - nyt design
  • Siri - ny opdate
  • Apple Maps - ny opdate
  • Måske en ny iPhone
  • Apple TV
  • Beats