Fra i dag kan du købe Chromebooks i Danmark

Google har netop lanceret Chromebook i Danmark, som du både kan købe i fysiske butikker eller over nettet
chromebook
Chromebook - foto: Google

For et par år siden satte Google sig for at skabe en computeroplevelse, der skulle være hurtigere, enklere og mere sikker. Google ønsker, at alle i hele verden skal kunne have adgang til en computer og internettet.

- Fra i dag kan du købe Chromebooks i Danmark. Til at begynde med vil de være tilgængelige fra vores partnere, Acer, HP og Toshiba, men der kommer flere producenter og modeller i de kommende måneder, fortæller Google Danmark og fortsætter.

- Vi er glade for den succes, Chromebooks allerede har opnået i USA, eksempelvis på Amazon, hvor otte af de 20 bedst sælgende laptops og de seks bedst ratede laptops er Chromebooks. Vi håber, at de danske forbrugere vil tage imod Chromebooks med samme entusiasme. Chromebooks er blevet en del af hverdagen for mange mennesker – her er en computer, der kan bruges på farten, tages med i skole og deles med familien.

Alle Chromebooks giver en strømlinet computeroplevelse med høj hastighed, indbygget sikkerhed og automatiske opdateringer:

  • Chromebooks starter op på få sekunder, så du skal ikke længere vente på at komme på nettet.
  • Du kan dele din Chromebook – hver bruger kan oprette sin egen profil, så du kan dele din Chromebook uden at bekymre dig om, at andre brugere kan snage i dine ting.
  • Chromebooks leveres med indbyggede, gratis apps, f.eks. Google Docs, Sheets og Slides, som lader dig oprette dokumenter, regneark og præsentationer i realtid, som du samtidig kan dele med andre. Den er også kompatibel med Microsoft Office.
  • Chromebooks foretager automatisk backup af dine data online, beskytter dine vigtige ting, og hver ny Chromebook leveres med 100 GB gratis lagerplads.
  • Chromebooks bliver kun bedre for hver ny softwareopdatering. Og bedst af alt, så har Chromebooks ikke brug for antivirussoftware – virusbeskyttelse er allerede indbygget, og operativsystemet i Chromebooks, Chrome OS, er hurtigt, enkelt og sikkert, og giver dig ikke nogen bekymringer.

I Danmark vil Acer C720 og C720P, Toshiba Chromebook 13 og HP Chromebook 14 kunne fås hos Elgiganten og Komplett i både deres fysiske butikker og netbutikker i de kommende dage.