Demo: Sådan fungerer Apples Healthbook

Apples kommende fitness app, Healthbook, er blevet lækket på YouTube. Se hvordan Healthbook fungerer
læk ios 8
Healthbook app øverst til højre - foto: Weibo

I næste uge går WWDC 2014 i gang og her vil Apple med stor sandsynlighed vise deres nye styresystem, iOS 8. I den nye iOS-udgave vil Apple også vise deres nyeste app, nemlig Healthbook, som er en fitness app.

Appen vil bl.a. arbejde med brugernes iPhone og med Apples kommende smartwatch, iWatch, som også kan blive præsenteret i næste uge. Men måske har vi ikke engang brug for at vente på Apples årlige konference.

En ny video på YouTube viser nemlig hvordan designet på Healthbook ser ud, samt hvordan appen fungerer. Du kan selv lege med appen på linket her - Jayaprasad - eller se videoen nedenfor.