Video: Sammenligner iPhone 6 med iPhone 5S

Der er blevet uploadet en video på YouTube, hvor en dummy-model af iPhone 6 sammenlignes med den nuværende iPhone 5s-model. Se videoen nedenfor
iphone 6 vs iphone 5s
iPhone 5S vs iPhone 6? - foto: YouTube

Ifølge de seneste rygter og lækkede information vil Apples kommende iPhone-model være både tyndere, hurtigere og større. Dette har fået Apple-fansene til at lave en dummy-model. Her har man udefra de rygter og lækkede informationer prøvet at fremstille en model der muligvis vil blive iPhone 6. Dummy-modellen, som ses på videoen nedenfor, er ikke den ægte iPhone 6-model og der er heller ikke nogen bekræftelse på, at iPhone 6 kommer til at se sådan ud.

Det gode ved videoen er, at vi kan sammenligne dimensionerne og skærmstørrelserne på iPhone 5S og iPhone 6. Se videoen og fortæl os hvad du synes.