Samsung arbejder på en super Galaxy S5

Den sydkoreanske it-gigant, Samsung, er angivelig i gang med at forberede en ny Galaxy S5-model. Den nye model siges at omfatte hurtigere processor og højere opløst skærm
galaxy s5 new
Er dette den nye Galaxy S5-model - foto: GSMinsider

Ifølge siden, GSMinsider, vil Samsung meget snart præsentere en ny Galaxy S5 model. Dette skriver GSMinsider på deres hjemmeside, som har fundet oplysningerne på et website der stammer fra Hong Kong. Skærmstørrelsen siges at være den samme, nemlig 5.1 tommer, men selve skærmopløsning siges at få et løft fra 1080 x 1920 til 1440 x 2560 pixels.

Ifølge de nye oplysninger vil Galaxy S5 omfatte Qualcomms nyeste processor, som er Snapdragon 805 Quad-Core Processor, samt vil den indeholde 3GB RAM. Om Samsung har tænkt sig at forbedre yderligere nye hardware på smartphone, såsom kamera, lagerplads og batteri, er der ingen oplysninger om.

Hvornår Samsung har tænkt sig at lancere den nye Galaxy S5-model, er der hellere ikke nogen oplysninger om. Ifølge siden vil prisen ligger på omkring 5.200 kroner, som er tæt på prisen, på den nuværende model.

kilde: GSMinsider