Apple henter Nokias kamerachef

Nokias kamerachef, Ari Partinen, vil fra juni måned arbejde for Cupertino-virksomheden, Apple. Dette har Ari Partinen selv bekræftet via Twitter
5s kamera
Kamera på iPhone 5S - foto: Apple

Nokia telefoner har altid været kendt for at opnå billeder med høje detaljeskarpheder. En af de skarpeste kamera-smartphones ud på markedet, er Nokias smartphone, 808 Pureview, som omfatter et 41 megapixel kamera. Geniet bag Nokias kamera-succes, Ari Partinen, har været med til at udvikle kameraerne på Nokias Lumia-smartphones, som nu har stoppet arbejdet hos den finske mobilselskab.

Fra juni måned vil han nemlig arbejde for iPhone-skaberne, Apple. Dette bekræftet Partinen via hans Twitter-profil.

Apple satser stort på at udvikle og tilbyde deres kunder nye smartphones og tablets med super skarpe kameramoduler. Det er tvivlsomt, om vi allerede kan se noget af Partinens ekspertise, når Apple lancerer iPhone 6.