Hvorfor har Apple brug for en 5 tommer smartphone?

Rygterne peger på to nye iPhones til september 2014. Den ene med en skærmstørrelse på 4.7 og den anden på 5.5. Men hvorfor skal de være så store er der mange der spørger. Find svaret her
iphone 5s galaxy s5 htc one max
iPhone 5S vs Galaxy S5 vs HTC One Max - foto: Smartbite.dk

Her er nogle interessante oplysninger, som er blevet udgivet af analysefirmaet Canalys. De forklarer nemlig hvorfor Apple vælger at bruge en større skærm på deres kommende iPhone-model.

Ifølge Canalys vælger 34% af alle smartphone-brugere en skærmstørrelse større end 5 tommer. Statistikkerne kommer fra først kvartal 2014, som viser at 22% af alle smartphones der blev solgt i denne periode, havde en skærmstørrelse mellem 5 og 5.4 tommer. 66% af alle solgte smartphones i første kvartal 2014, omfattede en skærmstørrelse under 5 tommer. Det er her Apple hører til, da virksomheden endnu ikke har lanceret en iPhone større end 4 tommer.

53% af alle smartphones med en skærm på 5.5 tommer eller højere, blev i det første kvartal 2014, solgt af Samsung. Dette er noget der vækker Apples interesse.

Apple har indtil videre udgivet to forskellige iPhone skærmstørrelser, nemlig 3.5 og 4 tommer. Apples kommende iPhone 6-model siges at komme i to udgaver, 4.7 og 5.5 tommer.

Apple har ingen andre muligheder end at lancere en større iPhone. Deres konkurrenter, såsom Samsung, Sony, LG, HTC og andre har allerede lanceret smartphones helt op til 6 tommer. Hvis Apple forsat ønsker at være en del af smartphone-verdenen, så skal de lancere en iPhone på 4.7 og 5.5 tommer, som rygterne også peger på.

Hvad siger du til en større iPhone?

kilde: Canalys