Tag en selfie med Samsungs nye kamera

Samsung har netop lanceret deres nyeste kompakte systemkamera, Smart Camera NX3000
nx3000
Smart Camera NX3000 - foto: Samsung

NX3000 har et tre tommer vendbart ’flip-up display’ med ’Wink Shot’-funktion, der lader dig tage billeder ved blot at vinke til kameraet, mens du står foran det. Dette giver dig mulighed for at tage et perfekt selfie i én enkelt bevægelse - slå skærmen op, fang dit ansigt på displayet og vink.

Funktionen ’Tag & Go’ er ligesom i Samsungs andre Smart-kameraer integreret i NX3000. Dette gør det muligt at dele billeder med andre hurtigt og uden kabler. Brug ’Photo Beam’ og send billedet på din skærm til andre NFC-enheder, såsom telefoner og tabletter, blot ved at lade enhederne røre hinanden.

Kameraet har en 20.3MP APS-C CMOS-sensor, en lukketid på 1/4000 og fem frames per sekund, når du tager billeder i serie. Kameraet leveres med Samsungs nye 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS linse. Med denne kompakte, men kraftfulde linse, tager du skarpe og klare billeder, selv når du zoomer ind. Kameraet kan styres via din smartphone eller tablet ved hjælp af ’Remote Viewfinder Pro’

NX3000 leveres i hvid, sort og brun til en vejledende udsalgspris på 3.800 kr. Fås i butikkerne i begyndelsen af ​​juni.