HTC One M8 mini vil ikke omfatte dobbelt kamera

HTCs kommende mini-udgave, af den meget populære smartphone HTC One M8, siges ikke at omfatte dobbelt kamera
htc one m8
HTC One M8 - foto: HTC

Både HTC One M7 og HTC One M8 har været rost for deres elegante design, holdbarhed og god lydkvalitet, dog har kameraet på de to smartphones modtaget blandede anmeldelser. Dobbelt kamera er ikke alles kop te, og er du en af dem, så kan du glæde dig til mini-udgaven af HTC One M8.

Lillebroren til HTC One M8 får nemlig kun ét kamera og ikke to, som tilbydes af HTC One M8. HTC One M8 mini siges at omfatte et 13 megapixel kamera, samt et 5 megapixel kamera på forsiden.

Modellen siges at byde på en 4.5 tommer display med en opløsning på 720 x 1280 pixels. Rygterne peger på en quad-core 1.4GHz processor, 1GB RAM, 16GB indbygget lagerplads og skal angivelig køre Android 4.4 med HTC Sense 6.

HTC One M8 mini rygtes at blive lanceret i maj måned.