Internet Explorer udsat for hackerangreb

Et nyt stort hul er blevet udnyttet på Microsoft browser, Internet Explorer. Microsoft arbejder på at få fixet hullet, dog ikke for XP-brugerne
internet explorer hack
foto: Smartbite.dk

Sidder du med Microsofts gamle styresystem, Windows XP, og bruger du stadig Internet Explorer, så er det måske en god idé at bruge en anden webbrowser eller måske bruge et andet styresystem. Microsofts webbrowser, Internet Explorer, er nemlig udsat for et hackerangreb, som virksomheden allerede er i gang med at fixe.

Opdateringen, som meget snart vil blive lanceret af Microsoft, vil hjælpe med at lukke hullet på Internet Explorer, dog vil der ikke være nogen opdatering til Windows XP. Årsagen til dette er, fordi Microsoft i sidste måneder har stoppet med at støtte deres gamle operativsystem.

Internet Explorer er stadig det mest brugte browser i verden, med 55 procent. Ifølge Microsoft vil alle brugere, der bruger Internet Explorer 6 og helt op til 11, blive ramt af den nye hackerangreb.

Opdateringen siges at blive lanceret så hurtigt som muligt.