Windows XP: Historien bag verdens mest sete billede

Microsoft minder verdens mest sete billede med en video. Se videoen længere ned
windows xp baggrund
Windows XP baggrund - foto: Charles O'Rear

Siden den 8. april er det ikke længere muligt at få teknisk support til Windows XP. Microsoft besluttede nemlig at stoppe alt teknisk support og opdateringer til deres succesfulde operativsystem, Windows XP. For at minde selskabets succes med Windows XP, har Microsoft udgivet en video på YouTube, der skal fortælle historien bag verdens mest sete billede.

De fleste vil tro at billedet er redigeret i Photoshop, men ifølge den tidligere National Geographic fotograf, Charles O'Rear, er billedet ikke behandlet. Billedet, som Charles endte med at sælge til Microsoft, blev ifølge videoen taget nord for San Francisco.

Se videoen og historien bag verdens mest sete billede.