Oplad din smartphone på 30 sekunder

Ved hjælp af en ny opfundet teknologi, kan israelske forskere nu oploade en smartphone på under 30 sekunder
batteri
foto: Smartbite.dk

Et nystartet israelsk virksomhed har netop præsenteret deres seneste teknologi, som de fleste smartphone-brugere ville ønske de havde derhjemme. Ved hjælp af en ny opfundet teknologi, kan israelske forskere nu oploade deres smartphone på 30 sekunder - se video nedenfor.

Den nye oplader, som er baseret på nanoteknologi, er blevet døbt StoreDot. På videoen nedenfor vises den ny opfundet oplader, samt hvor hurtig den er i stand til at oplade en Samsung Galaxy S4. På bare 28 sekunder oploader den telefonens batteri fra 27% helt op til 100%.

Ifølge virksomheden, er opladeren stadig under udvikling og vil først udkomme i slutningen af 2016. Prisen på opladeren siges at ligge omkring 500-600 kroner.