Microsoft arbejder på en Surface smartphone?

Ifølge de seneste rygter er Microsoft i gang med at forberede en Surface smartphone, som efter sigende vil omfatte en 4.7 tommer display og et 8 megapixel kamera
surface phone koncept
Surface Phone koncept - foto: facebook.com/PhoneDesigner

Microsofts årlige Build-konference er netop blevet afsluttet. Her fik vi muligheden for at se en ny udgave af Windows Phone til smartphones, Windows Phone 8.1, som du kan læse meget mere om i den nedenstående link.

Læs mere: Microsoft præsenterer Windows Phone 8.1

I løbet af denne måned vil Microsoft overtage Nokias patenter og licenser. Købeaftalen går ud på at Microsoft overtager Nokias Device og Service afdeling. Ifølge Nokias chef, kan Microsoft vælge at droppe Lumia mærket. Dette kan betyder, at Microsoft allerede er i gang med at forberede en Surface smartphone.

Ifølge rygterne har Microsoft, i de sidste par måneder, haft travlt med at eksperimentere med en ny smartphone-type. Microsoft siges, at have bygget en række prototyper for at teste holdbarheden af telefonen. Selskabet planlægger efter sigende en "Plan B", hvis Lumia ikke skulle få succes med Windows Phone.

Hvornår Surface Phone vil blive lanceret er der ingen oplysninger om. Ifølge de seneste rygterne vil Surface Phone omfatte en 4.3 eller en 4.7 tommer display, et 8 megapixel kamera og køre Windows Phone 8.1.

Vi vil løbende følge op på historien, for at give jer de seneste oplysninger om Microsoft og deres kommende Surface Phone.

kilde: T3