iOS: Sådan får du hvide undertekster på Netflix

Er du træt af at se gule undertekster på Netflix, nu hvor du er vant til at se hvide undertekster? Få her en tip hvordan du kan ændre farverne på Netflix til din iPad, iPhone eller iPod
netflix undertekst
Breaking Bad, Netflix undertekster - foto: Smartbite.dk

Netflix er grundlagt i USA og der bruger man, som standard, gule undertekster til film og tv-serier, men herhjemme er det lidt anderledes. Vi er vant til at se hvide undertekster når vi ser en film og vil derfor gerne se hvide undertekster når vi ser en film på Netflix.

Bruger du Netflix på en computer eller en bærbar, er det meget nemt at ændre udseendet på underteksten. Underteksten ændres ved at gå ind under "Din konto" - "Underteksters udseende" og ændre udseendet. Men dette ændre ikke udseendet på iOS-enheder. Dette vil vi vise jer nu hvordan man gøre.

Sådan aktiveres undertekster og alternativ lyd på din iPad, iPhone eller iPod touch:

  1. Vælg indstillinger
  2. Generelt
  3. Tilgængelighed
  4. Undertekster & billedtekster
  5. Format
  6. Opret nyt format
  7. Skift farve, størrelse, skrifttype, baggrund etc. Under hver redigering, finder du noget der hedder "Video tilsidesættelse". Dette skal slås fra ellers vil din format ikke fungere.
  8. Åbn Netflix og se dine yndlingsserier med hvide undertekster

Hvis du ikke kan få dette til at virke, kan du skrive en besked i kommentarboksen nedenfor. Vi vil herefter forsøge at hjælpe dig.

nyheder: 
Quick Text: 
Netflix