Samsung lancerer Windows smartphone: Ativ SE

Samsung har netop afsløret virksomhedens nyeste Windows Phone smartphone. Enheden tilbyder en 5 tommer display og et 13 megapixel kamera
ativ se
Samsung Ativ SE - foto: Samsung

Efter flere ugers lækkede billeder og specifikationer, har Samsung endelig afsløret deres nyeste Windows smartphone. Enheden, som går under navnet Samsung Ativ SE, omfatter en 5 tommer fuld-HD skærm, et 13 megapixel kamera, en 2.3GHz quad-core Snapdragon 800 processor, 2GB RAM, 16GB intern hukommelse og et batteri på 2.600mAh.

Selvom Microsoft for et par dage siden afslørede virksomhedens nyeste Windows Phone udgave, vil Ativ SE ikke køre Windows Phone 8.1 Enheden vil køre Windows Phone 8, men vil efter sigende få en opdatering i den nærmeste fremtiden.

Samsung har planer om at starte salget af Ativ SE i USA fra den 12. april, mens vi her i Danmark må vente lidt endnu. Hvad angår prisen, så ligger Ativ SE til 3269 kroner uden moms.