Her er prisen på Samsungs buede TV

Samsung har netop annonceret priserne på deres kommende buede TV
buet tv
Samsungs buet UHD TV - foto: Samsung

Tilbage i januar 2014 ved den årlige gadget-messe, CES Las Vegas 2014, præsenterede Samsung deres første buede TV. Det nye buede UHD TV siges nu at komme i de danske butikker i slutningen af april.

UHD står for Ultra High Definition, hvilket er fire gange så høj opløsning som ​​Full HD. Det er fremtidens TV-format, som er kommet for at blive. Teknologien byder ikke kun på ekstreme detaljer og en mere realistisk oplevelse, men også en rigere farveskala og mere levende og rene farver.

Kombinationen af den buede form og UHD-teknologien skaber en overbevisende og ny TV-oplevelse både i bredde og dybden. I modsætning til et fladskærms-TV tilbyder et buet TV en bedre betragtningsvinkel, hvor en større del af skærmen er rettet mod beskueren. Det giver en bedre gengivelse af lys og kontrast, og en mere omsluttende TV-oplevelse, hvor beskueren er midt i handlingen. Med Samsungs opskaleringsteknik sørger TV’et for at tilpasse de gamle TV-signaler til UHD-teknologien.

- Vi er i dag vant til at skærme på smartphones og tablets er i høj opløsning, hvor man ikke kan se de enkelte pixels. Derfor er der også et stigende forventning til, at man heller ikke skal kunne se pixels selv på de større TV-skærme. Løsningen hedder Ultra HD, siger Claus Holm, Landedirektør, Samsung Danmark.

Samsungs nye TV, HU8505, kommer i 55 og 65 tommer, og er i de danske butikker fra slutningen af ​​april. Vejledende udsalgspris er på henholdsvis 24.000 kr. og 35.000 kr. Til juni lanceres desuden en model på 78 tommer. Vejledende udsalgspris er på 55.000 kr. Alle modeller kan monteres på væggen.