Her er den nye Spider-Man 2 trailer

Sony Pictures har netop udgivet en nye trailer til den kommende Spider-Man film. Se den her
spider man 2014
The Amazing Spider-Man 2

Den endelige officielle trailer til den kommende Spider-Man film "The Amazing Spider-Man 2" har netop ramt internettet. Den to minutter og 48 sekunder lange trailer er proppet med aktion og fede effekter, som vi bare ikke kan vente til at se i biografen.

I traileren spørger Harry Osborn hvad sin barndomsven, Peter Parker, har lavet de sidste ti år. Her er hvad Peter Parker svarer, "I do some web-design". Se traileren nedenfor.

Den første Amazin Spider-man film tjente 752 millioner dollar, 4 milliarder kroner, på verdensplanen. Dette har fået Sony til at arbejde på en efterfølger, som udkommer i biograferne den 17. april 2014. Sony har også annonceret Spider-Man 3 og 4, som siges at udkomme i 2016 og 2018.