HTC vil live streame HTC One 2014 begivenhed

HTC kommer til at live streame den officielle annoncering af den nye HTC One fra sin hjemmeside
htc one 2014 countdown
HTC One countdown - foto: HTC

Den 25. marts vil HTC afsløre efterfølgeren af den populære smartphone, HTC One. Smartphonen vil blive afsløret på to parallelle begivenheder, som afholdes i London og New York City. Har du ikke muligheden for at tage til London eller New York City for at følge HTCs præsentation, kan du følge begivenheden den 25. marts 2014 på HTCs hjemmeside - HTC One 2014 Live Stream

Den nye HTC One vil efter sigende omfatte en 5 tommer 1080p display og drevet af Qualcomms Snapdragon 801 processor. Enheden vil køre Googles nye Android 4.4 KitKat, mens kameraet på bagsiden vil være et UltraPixel kamera.

Ifølge HTC Danmark vil enheden også være vandtæt.

Læs også: HTC Danmark: HTC One 2 er vandtæt