Quiz Battle 2

Illustreret Videnskab lancerer nu Quiz Battle 2 - efterfølgeren til den mest downloadede quiz-app!
quiz battle 2
Quiz Battle 2 - foto: Planeto

Hver fjerde dansker hoppede med på den første Quiz Battle-bølge, og indtil nu er der besvaret over 4,5 milliarder spørgsmål. Spillet er dermed en af de største succeser nogensinde i Danmark og de øvrige lande, hvor det findes – Sverige, Norge, Finland og Holland.

Quiz Battle 2 indeholder helt friske spørgsmål. Den gratis startpakke omfatter 2500 nye spørgsmål, og derudover kan brugerne både købe udvidelsespakker med blandede spørgsmål og pakker med klassiske spørgsmål fra Quiz Battle 1.

Illustreret Videnskab Quiz Battle 2 er nemt at lære, men svært at mestre. Svar på spørgsmål, mens du bevæger dig hen over spillepladen og forsøg at forhindre din modstander i at komme frem til stjernen. Undervejs er der bonusfelter, og nogle af dem gælder kun i en bestemt kategori. Kombiner flere spørgsmål for at få ekstra bonuspoint. Vinderen er den, der har flest point, når en af de to spillere kommer frem til målet.

Spillet tilbyder:

  • Spil med en ven eller en tilfældig modstander
  • Forsøg dig på mere end 3000 helt nye spørgsmål
  • Brug viden, luskede kneb og strategi for at vinde
  • Spil med flere modstandere samtidig
  • Prøv de mange forskellige spilleplader med forskellige strategier
  • Byt spørgsmål, hvis du ikke er så skrap til en bestemt kategori


Skærmbilleder af Quiz Battle 2 - foto: Google Play

Bedømmelse

Smartbites bedømmelse

4.02

Brugernes bedømmelse

Vær den første til at stemme
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Hent appen her

tags: 
kategorier: 
Quick Front: 
Mobile Front: 
Ugens App: 
Forfremmet til Ugens App