Flappy Bird får måske et comeback

Den mest omtalte mobilspil, Flappy Bird, vil muligvis få et comeback til iOS og Android. Flappy Bird-skaberen overvejer nemlig at gøre spillet tilgængeligt igen
flappy bird
Flappy Bird

Flappy Bird-skaberen, Dong Nguyen, afslørede for nylig under et interview, at hans populære spil meget snart vil vende tilbage på App Store og Google Play. Flappy Bird blev lanceret i maj 2013 og først i februar 2014 blev spillet populært. Spillet var gratis at hente, men opfinderen tjente omkring 300.000 kroner på blot en dag. Få dage efter spillet var blevet populært, besluttede Flappy Bird-skaberen at fjerne spillet fra app-butikken.

Der gik rygter om at skaberen skulle have brudt nogle Nintendo rettigheder, da spillet ligner noget taget ud af Mario Bros Universet. Men dette skulle ikke være tilfældet. Nguyen fortæller, at han syntes at det var blevet farligt, at spillerne var blevet så afhængige af spillet, som er årsagen hvorfor han trak spillet tilbage.

Læs også: Savner du Flappy Bird? Spil online nu

Skaberen har endnu ikke bekræftet et comeback til det populære spil.

Skal du hente Flappy Bird, hvis den kommer online igen?