Apple frigiver iOS 7.1

Apple er klar med den næste iOS 7 opdateringer. Den nye udgaver siges at lukke nogle større fejl, samt tilbyde brugerne Apples nye iOS til biler, CarPlay
ios 7.1 ipad
iOS 7.1 - foto: Smartbite.dk

Apple har netop frigivet virksomhedens nyeste iOS opdatering, iOS 7.1, til iPhone, iPad og iPod Touch. Dette er den første store opdateringen, siden iOS 7 blev frigivet tilbage i september måned 2013. Den nye opdateringen omfatter tilføjelser af Apples nye CarPlay system, samt nogle små justeringer og fejlrettelser.

Den største forandring på iOS 7.1 er helt klart hastigheden. iOS enhederne er blevet hurtigere til at åbne indbyggede apps, som Kamera, App Store, Safari, Maps og andre iOS programmer. Mange af de indbyggede apps var utrolig langsomme til at åbne og reagere.

Apple opfordrer brugerne til at hente det nye styresystem opdateringer, da dette vil hjælpe brugerne med at forbedre brugeroplevelsen på iOS enhederne.