Læs en bog på under 90 minutter

Ny app gør det muligt at læse 500 ord i minuttet. Den amerikanske virksomhed, Spritz, har udviklet et koncept, der gør det muligt at læse en bog via en smart armbåndsur
bog
foto: Smartbite

Hvem har tid til at sidde ned og læse en tyk bog på 600 sider? Enten er man optaget med skole, arbejde, familie og venner eller også kan man bare ikke finde tiden til at læse en god bog. Dette har den amerikanske virksomhed, Spritz, nu fundet en løsning på.

Spritz har nemlig udviklet en app, der viser fra 250 og op til 500 ord i minuttet. Du kan vælge at justere hastigheden og læse en bog meget hurtige end du normalt plejer. Vælger du fx den hurtigste hastighed, kan du læse en bog på 1000 sider på under 90 minutter.

Under udviklingen, har app-udviklerne fra Spritz fundet frem til, at læsehastigheden kan øges, hvis der bliver vist et ord ad gangen. En anden ting er, at man ikke behøver at bevæge hovedet eller øjnene for at læse ordene, men blot skal kigge et sted.

Appen, som stadig er under udvikling, vil senere blive lanceret til smartphones, tablets, armbåndsure og digitale briller (Google Glass).

Du kan teste Spritz nye app her

250 ord i minuttet:

350 ord i minuttet:

500 ord i minuttet:

kilde: Huffingtonpost