Samsungs digitale briller forvandler din håndflade til et virtuelt tastatur

Samsung har modtaget et patent der kan forvandle brugernes håndflade til et virtuelt tastatur via deres futuristiske briller
samsung patent
Samsungs virtuelle tastatur patent - foto: Galaxyclub

Samsung kan være det første selskab til at forvandle din håndflade til et virtuelt tastatur, som du kommer til at bruge når du skal skrive en e-mail, sende sms'er eller surfe på nettet. Samsungs nye patent vil give brugerne muligheden for at se et virtuelt tastatur på deres håndflade via Samsungs endnu ikke lancerede briller.

Bogstaverne vil være placeret på fingrene og få den samme rækkefølge, som vi allerede kender fra computere. Dette kaldes for QWERTY-tastaturet, som i dag er det mest udbredte tastaturudlægning i verden.

En øjenskanner vil med stor sandsynlighed registrere din øjenbevægelser og efterfølgende vise bogstaverne på skærmen. Men indtil videre er dette kun e patent, som vi ikke engang er sikker på Samsung vil implementere på deres produkter.

Hvad er jeres mening?