LG G Flex får 4K videooptagelse

LG G Flexs næste KitKat opdatering vil give brugerne muligheden for at optage video i 4K opløsning
4k
foto: Rustoneyeinstitute/ Smartbite.dk

LGs buede smartphone, G Flex, som landede i Danmark den 14. februar, vil meget snart få en ny KitKat opdatering.  Opdateringen siges at indføre nye funktioner og muligheder, som fx at optage i 4K opløsning. Indtil videre er der meget få smartphones der kan optage i 4K opløsning - disse er bl.a. Samsungs Galaxy S5 og Sony Xperia Z2.

Hvornår opdateringen vil blive udrullet er stadig ukendt.

LG G Flex har netop vundet prisen for bedste design, IF Design Award 2014. LG G Flex omfatter en 6 tommer buet skærm, et 13 megapixel kamera og kører Qualcomms quad-core 2.26GHz Snapdragon 800 processor. Prisen på smartphonen starter fra 4.900 kroner.