Ellens selfie var planlagt af Samsung

Ellens spontane Oscar-selfie var ikke så spontant, som alle går og tror. Samsung havde angivelig instrueret Ellen til at tage billedet fra en Galaxy Note 3
selfie oscar
Ellens "spontane" Oscar-selfie - foto: Ellen DeGeneres/ Twitter

Oscar-værtinden, Ellen DeGeneres, valgte natten til mandag at tage en selfie med en stribe kendisser ved den årlige Oscaruddelingen, som inden for kort tid blev meget populært. Billedet blev inden for en time retweetet mere end 3 millioner gange. Selfien blev taget fra Samsungs Galaxy Note 3 og virkede meget spontant.

The Wall Street Journal afslører nu, at det hele var planlagt af Samsung og at Ellen angivelig skulle være blevet instrueret af Samsung til at tage billedet fra en Galaxy Note 3. Samsung skulle angivelig have betalt tv-stationen ABC, 20 millioner dollar for at reklamere Samsungs produkter i showet.

Yderligere kilder afslører dog, at Ellen ikke var instrueret af Samsung, men af ABC. ABC foreslog Ellen at tage en selfie fra Galaxy Note 3, nu hvor Samsung allerede var sponsorer. Det sjove ved hele historien er, at Ellen senere tog en selfie via hendes iPhone, som hun så også oploadede på Twitter.


foto: Ellen DeGeneres/ Twitter