Facebook køber WhatsApp

Facebook har i dag købt WhatsApp og dens 450 millioner brugere for 19 milliarder dollars, som svarer til 103 milliarder kroner
fb whatsapp
Facebook køber WhatsApp - foto: Smartbite.dk

Tilbage i april 2012 blev den populære social tjeneste, Instagram, solgt til Facebook for 1 milliard dollar og i dag kan Facebook tilføje endnu én populær social tjeneste til sin liste. WhatsApp er nemlig i dag blevet købt af Mark Zuckenberg for 103 milliarder kroner, hvilket gør WhatsApp til det største køb i teknologi historien, som er dobbelt så meget hvad Microsoft brugte da de købte Nokia.

WhatsApp, som er tilgængelig til iPhone, Android, BlackBerry og Windows Phone 8, har i dag over 450 millioner brugere verden over.

I går aftes erklærede Mark Zuckenberg, at WhatsApp var på vej til at forbinde 1 milliard mennesker verden over. I erklæringen skriver Mark, at han glæder sig til at samarbejde med WhatsApps grundlæggeren, Jan Koum og hans team.

WhatsApp vil ifølge selskabet ikke blive integreret med Facebook, men fungere som en uafhængig app, som den har gjort indtil videre.

Hvad synes du om købet?