Savner du Flappy Bird? Spil online nu

En af de mest populære app spil, som desværre ikke længere er til at finde på App Store eller Google Play, findes nu online på computeren
flappy bird
Flappy Bird

Flappy Bird findes ikke længere i Apples og Googles app butik, efter at skaberen af Flappy Bird bestemte, at fjerne appen fra online butikken. Flappy Bird blev en af de mest omtalte spil i verden og spilles i dag stadig af flere tusinde Flappy Bird fans.

Hvorfor skaberen af Flabby Bird har valgt at fjerne appen, er der ingen der rigtig kan svare på. Dog går der rygter om at skaberen skulle have brudt nogle Nintendo rettigheder, da spillet ligner noget taget ud af Mario Bros Universet.

Som sagt, så findes spillet ikke længere på App Store eller Google Play. Dog har vi fundet Flappy Bird på computeren, som er helt gratis at spille og ikke behøves at downloade.

Spil online her: Flappy Bird Online