Facebook fylder 10 år

I dag er det 10 år siden Mark Zuckenberg lancerede hans populære sociale netværk, Facebook
facebook verden
Facebook brugere verden over - foto: Facebook

Den 4 februar 2004 blev Facebook grundlagt af Mark Zuckenberg, som i dag har over 1.23 milliarder oprettede brugere. Ifølge Facebook, tjekker 757 millioner brugere hver dag deres profil, mens 945 millioner brugere hver måned tjekker deres profil via en mobiltelefon.

To år efter at Mark Zuckenberg havde lanceret Facebook, fik det sociale netværk 100 millioner brugere. Dette skete i september 2006, mens netværket fire år senere markerede medlem nr. 1 milliard.

Facebook er i dag blevet en del af vores hverdag, fordi vi via Facebook kommunikere og deler ting vi ønsker at vise til vores familie og venner. Hvordan det kommer til at gå med Facebook i fremtiden er der ingen der ved, men ifølge den seneste global undersøgelse, er der færre og færre brugere der tjekker Facebook. Brugerne skulle angivelig bruge andre midler, som Whatsapp, Snapchat etc. for at kommunikere med vennerne.

Hvilken sociale netværk eller tjeneste bruger du?