Fingeraftryksscanner på HTC One 2 bekræftet via cover?

HTC One 2 ser ud til at få en fingeraftryksscanner ligesom HTC One Max. Fingeraftryksscanneren er bekræftet via et HTC One 2 cover
htc one 2 cover
foto: Alibaba.com

HTC ser ud til at have udstyret efterfølgeren af HTC One med en fingeraftryksscanner, som vi allerede kender fra HTC One Max. Et lækket billede viser nemlig coveret til den kommende smartphone og her kan vi ses hele tre huler på coveret. Den ene er til kameraet, den anden er højst sandsynligt til blitzen, mens den tredje siges at være til fingeraftryksscanneren.

HTC One 2 siges at have et lignende design til den oprindelige HTC One, mens enheden siges at have fået en del opdateringer, som fx skærmen, processoren og kameraet. Med Googles nye Android 4.4.2. KitKat opdatering, vil det være logisk, at HTC One 2 vil komme med den nye udgave af Android, samt få en opdateret udgave af HTC Sense.

HTC rygtes at fremvise deres nye smartphone ved Mobile World Congress i Barcelona i februar måned.