CES 2014: Her er den revolutionerende touchskærm

Tactus Technology har taget et nyt skridt i teknologiverden. Ved CES 2014 præsenterede de deres nyeste teknologi, som er en touchskærm der kan poppe fysiske knapper ud
touchskærm knapper
foto: Tactus Technology

Nogen kalder det for magi, mens andre for avanceret teknologi. Tactus Technology er den første virksomhed i verden til at præsentere touchskærme der kan trylle fysiske knapper frem når man skal bruge dem og lade dem forsvinde igen, når man ikke længere har brug for dem.

Det har taget fem år for Tactus Technology at udvikle teknologien, men nu siges touchskærmen at være klar til brug og komme på markedet allerede i år. Teknologien siges bl.a. at blive brugt på smartphones, tablets, fjernbetjening, joysticks, bærbar computer og endda på rattet, som ses på billedet nedenfor.


foto: Tactus Technology

Se Tactus' nye teknologi i videoen nedenfor og lad os høre hvad du synes om den.