Samsung planlægger at lancere fem smartphones i 1. kvartal 2014

Den sydkoreanske it-gigant, Samsung, forbereder sig på at udrulle fem nye Galaxy smartphones i første kvartal 2014 - Galaxy S5 er inkluderet
logo samsung
foto: Samsung

Ifølge en rapport fra den sydkoreanske nyhedsportal, ET News, har Samsung planer om at lancere hele fem nye smartphones i det første kvartal 2014. Samsung siges bl.a. at lancere en ny udgave af Galaxy Note 3 og Galaxy Grand, som ifølge rapporten vil blive kaldt Galaxy Note 3 Lite og Galaxy Grand Lite. Lite-udgaven har ikke samme specifikationer, som de originale udgaver, men skærmstørrelse siges at være det samme, samt at være lidt billigere end de nuværende modeller.

Efterfølgeren til Galaxy S4 bliver også nævnt i rapporten, som siges at blive udgivet i april måned. De seneste rygter peger på en endnu skarpere skærm på Galaxy S5, som ifølge oplysningerne har en opløsning på 2560 x 1440 pixels.

Målet med at lancere fem smartphone i det første kvartal er, at dække brugernes forskellige behov. Nogle af de nye smartphones siges at omfatte dobbelt SIM kort.

Hvad er din mening om, at Samsung vil lancere så mange smartphone i 1. kvartal 2014?

kilde: ET News