Top 10: Bedste spille apps 2013

Hvilke spille apps har været de bedste i år? Her er Smartbites top 10 bedste spille apps 2013
top 10 apps 2013
Top 10 apps 2013 - Smartbite.dk

10. Le Vamp

Le Vamp, som den lille vampyr bliver kaldet, har formået at drille borgerne, som nu forfølger vore lille ven. Nu er din tur til at hjælpe den lille vampyr med at flygte ind i natten. Din opgave er at beskytte ham fra solen, løbende vand og dødelige fjender. Hjælp vampyren med at vende sikkert tilbage til sit hjem.

Læs mere og hent app her: Le Vamp

9. Cordy 2

Efter en lang og besværlig rejse, ankommer Cordy og Volt endelig til "World 2", kun for at finde den onde Boogaloo. Hjælp Cordy og Volt med at redde Zap Dropsene fra Boogaloos onde håndlangere - Boogie Bots!

Læs mere og hent app her: Cordy 2

8. Ninja Fishing

Kast krogen så dybt som muligt i havet, og brug derefter tilt kontrol for at rulle tilbage og få samlet så mange fisk som muligt. Nu handler det så om at få skæret fiskene over, men vær på agt, for der lurer nogle bomber som du skal undvige.

Læs mere og hent app her: Ninja Fishing

7. Zombiewood

Zombierne har invaderet Los Angeles og Hollywood, som engang var fyldt med filmstjerner og berømtheder. Gaderne er fyldt af onde zombier, som er ud efter at dræbe og spise. Din opgave er, at dræbe zombierne og lave eksplosiv ballade - helt gratis!

Læs mere og hent app her: Zombiewood

6. Dear Hunter 2014

For at være en god jæger, kræver det at du er tålmodig, stabil og præcis. Så hent den nye app og vis din jægerinstinkt. Dear Hunter 2014 tilbyder utrolig flot og realistisk 3D grafik og enestående lyd. Fordyb dig i forskellige miljøer fyldt med over 100 dyrearter, men pas på rovdyr, som bjørne, ulve og geparder, der kan finde på at angribe dig.

Læs mere og hent app her: Dear Hunter 2014

5. Temple Run 2

Med over 170 millioner downloads, besluttede Imangi Studios at lave en ny udgave af Tempel Run. Få nu mere spændende løb, spring og drejninger som du elsker i forvejen, men nu får du det i en hel ny udgave, nemlig Tempel Run 2. Naviger dig ud af farefulde klipper, zip linjer, miner og skove og se hvor langt du kan komme.

Læs mere og hent app her: Temple Run 2

4. Banana Kong

Med over 170 millioner downloads, besluttede Imangi Studios at lave en ny udgave af Tempel Run. Få nu mere spændende løb, spring og drejninger som du elsker i forvejen, men nu får du det i en hel ny udgave, nemlig Tempel Run 2. Naviger dig ud af farefulde klipper, zip linjer, miner og skove og se hvor langt du kan komme.

Læs mere og hent app her: Banana Kong

3. Angry Birds Star Wars 2

Det nye Angry Birds spil tilbyder nye og udfordrende baner. Du kan nu vælge siderne og spille som fuglene eller grisene. Spillet har indtil videre fået masser af ros for dens flotte grafik og enestående musik

Læs mere og hent app her: Angry Birds Star Wars 2

2. Asphalt 8: Airbone

Spiludviklerne fra Frankrig, Gameloft, har endnu engang lanceret en imponerende racer spil. Spillet Asphalt er tilbage med flot grafik og udfordrende baner. Nu kan du lave dynamiske stunts i luften og få et helt nyt racer-oplevelse.

Læs mere og hent app her: Asphalt 8: Airbone

1. Mushroom Wars

Mushroom Wars er et strategisk spil, der er sjov, spændende og udfordrende. Du skal bekæmpe fjender og erobre vigtige strategiske steder. For at bekæmpe fjenden skal du bl.a. forøge størrelsen på din hær, bygge nye landsbyer, forbedre dine våben og overtage små butikker eller tårne.

Læs mere og hent app her: Mushroom Wars

kategorier: 
Quick Text: 
Apps