Samsung lancerer Galaxy Grand 2

Samsung har løftet sløret for Galaxy Grand 2. Enheden kommer med en 5.25 tommer skærm, 1.2GHz processor og 1.5GB RAM
galaxy grand 2
Samsung lancerer Galaxy Grand 2 - foto: Samsung

Samsung har netop tilføjet en ny smartphone til sin Galaxy-serie, som måler en skærmstørrelse på 5.25 tommer. Galaxy Grand 2, som den bliver kaldt, er lidt større end Galaxy S4, men en del billigere end flagskib smartphonen.

Samsung har endnu ikke lanceret prisen til Galaxy Grand 2, men eftersom den første generation, Galaxy Grand, udkom med en pris omkring 2.500 kroner, forventer vi også, at efterfølgeren vil have samme pris eller i hvert fald ligge omkring de 2.500 kroner.

Som sagt så er skærmstørrelsen på 5.25 tommer med en opløsning på 1280x720px, hvilket er en forbedring sammenlignet med første generations Galaxy Grand, som kom med en opløsning på 800x480px. Der er kun 8GB lagerplads, men i modsætning til Nexus 5, kan den skrues op til 64GB. Der er ingen stylus, men derfor får du en 8 megapixel kamera på bagsiden, 1.9 megapixel front kamera, 1.2GHz quad-core processor, 1.5GB RAM og Android 4.3. Der er ingen ord om, hvornår den får Android 4.4. KitKat.

Samsung har hellere ikke afsløret lanceringsdatoen på Galaxy Grand 2, men mon ikke den kommer inden jul?