Samsung vil sælge fleksible smartphones i 2015

Samsung afslørede forleden at virksomheden ønsker at udvikle fleksible smartphones inden for de næste to år
samsung klaptelefon
Sammenfoldelige enheder fra Samsung - foto: YouTube

Under en præsentation afslørede Samsung deres fremtidsplaner om skærme teknologi. På diasshowet blev der vist oplysninger om at udvikle sammenklappelige enheder. Den administrerende direktør for Samsung Electronics, Kwon Oh Hyun, sagde, at selskabet allerede havde nået sit først milepæl med en vellykket integration af en buet smartphone. Samsung afslørede nemlig Galaxy Round sidste måned.

Den næste teknologi på Samsungs liste er bøjelige skærme. Ifølge eksperterne, bør de første enheder med fleksible skærme begynde at ankomme næste år. Sammenfoldelig enheder skulle herefter ankomme omkring slutningen af 2015.

Samsungs lokalkonkurrent LG arbejder med stor sandsynlighed også på sammenfoldelige enheder, som fornyelig kunne afsløre sin egen buet smartphone, LG G Flex. Dog har den sydkoreanske selskab ikke offentliggjort noget om deres fremtidsplaner.

Hvad synes du om sammenfoldelig smartphones? Ville du købe en?