LG G Flex snart også i Europa

LG har bekræftet at deres buede smartphone også vil komme i USA, Kina og Europa
lg g flex
G Flex - foto: LG

På gårsdagens pressekonference, annoncerede LG, at G Flex vil blive lanceret den 12. november i Sydkorea og at smartphonen meget snart også vil blive udgivet i andre lande, som USA, Kina og i de europæiske lande. LG har dog ikke nævnt noget om lanceringsdatoen til de overnævnte lande.

LG G Flex har en 6 tommer 720p display og tilbyder en 2.26GHz quad-core Snapdragon 800 processor, samt 2GB RAM, et 13 megapixel kamera, 2.1 megapixel front kamera og et 3.500 mAh batteri. Enheden vejer 177 gram og er 7.9 mm tyk.

LGs lokalkonkurrent, Samsung, afslørede sidste måned også en buet smartphone, men sælges indtil videre kun i Sydkorea.

Men hvad synes du om en buet smartphone? Har du overvejet at købe en, hvis den kom til Danmark?