Google præsenterer Nexus 5 med Android 4.4 KitKat

Søgemaskinen Google har endelig afsløret deres nyeste smartphone, nemlig Nexus 5 med det nyeste styresystem Android 4.4 KitKat
nexus 5
Nexus 5 - foto: Google

Google Nexus 5 er nu officielt blevet afsløret via Google Play Store. Den nye LG producerede smartphone vil erstatte den nuværende Nexus 4, som indtil i dag har været Googles flagskib smartphone.

Nexus 5 tilbyder en 5 tommer display med en opløsning på 1920 x 1080p samt 445ppi, som er meget højere end Apples nye iPhone 5S model, som tilbyder en pixel per inch på 326. Google-smartphonen kommer med en 2.3GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800 processor, 2GB RAM, 16GB eller 32GB intern hukommelse, et 8 megapixel kamera, et 1.3 megapixel front kamera, samt trådløs opladning.

Nexus 5 er den første smartphone til at modtage Googles nyeste styresystem, Android 4.4. KitKat. Prismæssig ligger Nexus 5 omkring 2000 kroner uden moms og kan købes via Googles netbutik Play, dog er smartphonen allerede udsolgt. Hvornår den kommer til Danmark har Google endnu ikke officielt meldt ud.

Skal du have den nye Nexus 5?