LG lancerer en buet smartphone

LG afslørede for nylig en smartphone med en buet skærm. Smartphonen siges også at have et buet batteri
lg g flex
LG G Flex - foto: LG

I de sidste par uger er der gået rygter om, at LG skulle arbejde på en buet smartphone, som nu er blevet bekræftet og annonceret af den sydkoreanske it-gigant LG. LGs nye smartphone kaldes G Flex og har en buet skærm, samt et buet batteri. I pressemeddelelsen bekræfter LG, at de med succes har udviklet et buet batteri.

Selvom LGs G Flex har et buet batteri, har virksomheden formået at fastholde på batteriets høje stabilitet og ydeevne. Smartphonen har en 6 tommer 720p display og tilbyder en 2.26GHz quad-core Snapdragon 800 processor, samt 2GB RAM, et 13 megapixel kamera, 2.1 megapixel front kamera og et 3.500 mAh batteri. Enheden vejer 177 gram og er 7.9 mm tyk.

LG G Flex vil gå på salg i Sydkorea i november måned. Der er ingen ord om en udrulning i Europa eller Danmark, men vi vil opdatere dig, når dette er meddelt.

Tidligere på måneden præsenterede Samsung også en buet smartphone, som du kan læse meget mere om i det nedenstående link.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy Round