Adidas afslører et smart armbåndsur

Det tyske firma, Adidas, har netop afsløret deres nyeste produkt, som måske kan give Samsungs Galaxy Gear en lille smule konkurrence
adidas ur
Adidas' miCoach SMART RUN ur - foto: Adidas

Adidas vil også være med i kampen om at producere og lancere et flot og smart armbåndsur. Derfor har virksomheden lanceret deres nyeste produkter, nemlig et smat armbåndsur, der er blevet en konkurrent til Nikes FuelBand, som er et armbånd der sporer dine fysiske aktiviteter, som at tælle din daglig skridt.

Adidas' smarte armbåndsur tager en lidt anderledes takt end rivalen Nike. Adidas' nye ur henvender sig nemlig til løbere der gerne vil kombinere GPS og skridt tæller for at måle afstanden. Udover dette kan du også forbinde din smartphone med Adidas' armbåndsur via Bluetooth. Andre funktioner omfatter en personlig træner, der reagere på din puls. Hvis din puls måles for lavt, vil din personlige træner fx fortælle dig til at gå hurtigere.

Armbåndsuret siges at komme i butikker den 1. november til 399 dollar, mens Nike i tirsdags lancerede en ny FuelBand til 149 dollar.