Apple bekræfter event den 22. oktober

Apple har bekræftet begivenheden den 22. oktober med overskriften: We still have a lot to cover
apple begivenhed
Apples invitationssedl - foto: Apple

It-giganten Apple har udsendt invitationen ud til medierne om en begivenhed, som afholdes den kommende tirsdag. På invitationssedlen står der, "We still have a lot to cover - Vi har stadig en masse at dække". Hvad de har planer om at vise den 22. oktober, har Apple ikke afsløret.

De seneste rygter peger på en iPad 5, en iPad mini 2, en ny iMac, samt lanceringsdatoen på Apples nye desktop operativsystem OS X Mavericks siges at blive afsløret den aften. Begge iPads siges at blive udstyret med Apples nyeste teknologi, nemlig fingeraftryksscanneren, som også er til at finde på den nye iPhone model, iPhone 5S.

iPad 5 siges at være tyndere og lettere end forgængeren og komme med et anderledes design - måske endda have samme design som første generations iPad mini.

Begivenheden bliver afholdt i San Francisco kl. 19 dansk tid og kan desværre ikke følges via internettet.