Medie: Apple holder iPad event den 22. oktober

Apple siges at afholde en begivenheden den 22. oktober for at introducere virksomhedens nyeste tablet modeller, iPad 5 og iPad mini 2
ipad mini 2 læk
iPad mini S til højre? - foto: 9to5mac

Ifølge AllThingsD, har Apple planer om at præsentere to nye iPads ved en begivenhed, som siges at blive holdt om få uger. Rapporten peger på en ny iPad i fuld størrelse, en ny iPad mini med Retina skærm og nye Macs - herunder flere detaljer om Mac Pro, som vil blive præsenteret den 22. oktober.

Ifølge de seneste rygter, vil iPad 5 og iPad mini 2 komme med Apples nyeste teknologi, nemlig Touch ID, som er en fingeraftryksscanner. Den nye iPad mini siges faktisk at blive kaldt iPad mini S og iPad mini C og ikke iPad mini 2, som flere troede den ville blive døbt. Den nye iPad mini vil tilsyneladende også tilbyde de samme farver og muligheder, som er at finde på iPhone 5S og iPhone 5C.


iPad mini C? - foto: 9to5mac

Den dag vil vi også se en udgivelsesdato annonceret for Apples nyeste udgave af dens desktop operativsystem, OS X Mavericks. Den nye operativsystem blev vist frem på WWDC i juni måned, men virksomheden nægtede at sætte en dato på dens udgivelse.

iPhone 5S og 5C vil blive lanceret i Danmark tre dage senere, nemlig den 25. oktober.

Læs også: iPhone 5S og 5C kommer den 25. oktober

kilde: AllThingsD