iPhone 5S og 5C kommer den 25. oktober

Så er Apple klar med en ny lanceringsdato til deres smartphones. iPhone 5S og 5C kommer i Danmark den 25. oktober
iphone 5s iphone 5c
iPhone 5C og iPhone 5S - foto: Apple

Endelig er ventetiden ovre. iPhone 5S og iPhone 5C vil blive lanceret i de danske butikker den 25. oktober. Dette har Apple bekræftet, som afslører at de to iPhones vil blive lanceret i 35 lande, herunder Italien, Spanien, Sverige, Norge, Finland og Danmark. Udover lanceringsdatoen har Apple også afsløret prisen på de to iPhones.

Plastikmodel, iPhone 5C, kan fås i fem forskellige farver, grøn, blå, pink, gul og hvid og kommer i to udgaver. 16GB udgaven vil koste 4.599 kroner, mens 32GB udgaven til 5.399 kroner. Flagskib modellen, iPhone 5S, kan fås i tre forskellige farver, sølv, guld og grå og kommer i tre udgaver. 16GB udgaven får en pris på 5.399 kroner, 32GB udgaven til 6.199 kroner, mens 64GB udgaven for hele 6.999 danske kroner.

iPhone 5S 64GB er hermed den dyreste smartphone på smartphone markedet. Hvad er din mening om prisen på iPhone 5S? Ville du købe den?

iPhone 5S og 5C lanceres den. 25 oktober i 35 lande:
Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Fransk Vestindien, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macau, Malta, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Reunion, Rumænien, Rusland, Slovakiet, Slovenien, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Ungarn, Østrig.

iPhone 5S og 5C lanceres den. 1. november i 13 lande:
Albanien, Armenien, Colombia, El Salvador, Guam, Guatemala, Indien, Makedonien, Malaysia, Mexico, Moldova, Montenegro, Tyrkiet.