Samsung lancerer Galaxy Round

Her er Samsungs 'fleksible' smartphone. Galaxy Round er en bøjet smartphone der tilbyder en 5.7 tommer display
galaxy round
Galaxy Round - foto: Samsung

Endelig er den over os. Samsung har netop lanceret Galaxy Round, som har en bøjet 5.7 tommer OLED display. Den længe rygtet fleksible smartphone er ikke så fleksible, som de fleste af os troede den ville være. Den største forandring i Samsungs nye Galaxy model er skærmen, mens specifikationerne på smartphonen stort set er det samme, som på tidligere modeller.

Hvad meningen med en bøjet skærm endelig er, er stadig lidt uklart, men Samsung har præsenteret en ny funktion de kalder "Round Interaction", som giver dig muligheden for at se på oplysninger såsom ubesvarede opkald, batterilevetiden, samt dato og tid, når du vipper smartphonen, mens den ligger på bordet. Se videoen nedenfor.

Galaxy Round tilbyder et 13 megapixel kamera, ligesom Galaxy S4 og Note 3, kører Android 4.3, vejer 154 gram og er kun 7.9 mm tyk. Smartphonen drives af en 2.3GHz quad-core processor og 3GB RAM. Lanceringsdatoen har Samsung endnu ikke afsløret, mens prisen siges at ligge omkring 1.000 dollar, 5.494 kroner uden moms.


Galaxy Round - foto: Samsung

Hvad er synes du om Samsung buet smartphone?

kilde: Samsung