Officielt: Annoncer på vej til Instagram

Så er det officielt. Instagram vil snart vise annoncer på deres populære app. Dette har Instagram bekræftet i en pressemeddelelse
instagram
foto: Instagram

Instagram har netop meddelt, at der snart vil blive vist annoncer på deres populære applikation. Annoncerne vil blive vist både som video- og billedannoncer, som siges at blive indført i løbet af de næste par måneder. Reklamerne vil komme fra brands du ikke følger via Instagram eller Facebook.

Ifølge Instagram vil du have muligheden for at skjule nogle af annoncerne der vil blive vist på Instagram appen.

- Vi vil sørge for at du har kontrol over annoncerne. Hvis du ser en annonce, du ikke kan lide, vil du være i stand til at skjule det og give os feedback om, hvad der ikke føles rigtig, skriver Instagram på deres hjemmeside.

Indførelsen af annoncer på Instagram er ikke en overraskelse, i betragtning af dens moderselskab Facebook. Den sociale netværk, Facebook, ses som en af de største moderne annonce drevne virksomheder. For dem som ikke ved det, så ejer Facebook Instagram.

Vi har dog en god nyhed til alle Instagram elsker fra Danmark. På pressemeddelelsen skriver Instagram, at annoncerne vil blive vist i USA, som kan betyde at annoncerne slet ikke vil blive vist i Europa eller Danmark. Men mon ikke det snart også vil blive indført i resten af verden.

Hvad synes du om annoncer på Instagram?

kilde: Instagram

kategorier: 
Quick Text: 
Instagram